<
A pcarena.hu oldalak cookie-kat (sütiket) használnak!
A cookie-k fontosak az oldal megfelelő működéséhez, segítséget nyújtanak a felhasználói élmény fokozásában. Az oldalon használt sütik emlékeztetik a bejelentkezési adataira, és biztosítják a biztonságos bejelentkezést, statisztikai adatokat gyűjtenek az oldal funkcióinak optimalizálásához.
A cookie-k elfogadásához kattintson az "Elfogadom" gombra. További információért olvassa el az Adatvédelmi szabályzatot.
Elfogadom
Írjon nekünk: ugyfelszolgalat@pcarena.hu
Hívjon minket: +36 70 702 73 62
9. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Általános információk
9.1. Adatkezelő neve: PC Aréna Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

9.2. Adatkezelő címe: H-2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám utca 4.

9.3. Adatkezelési nyilvántartási azonosítója: 40250

9.4. Adatkezelő elérhetősége: info@pcarena.hu

9.5. Az Adatkezelés megnevezése: Adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján, az internetes Honlapon regisztrált Igénybevevők esetében.

9.6. Az Adatkezelés jogalapja: 2011 évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulásával.

A kezelt Adatok köre
a) Az Igénybevevő által megadott Személyes Adatok, melyekhez kizárólag az Igénybevevő és az Adatkezelő rendelkezik hozzáféréssel.
b) Az Igénybevevő megrendelései, melyekhez kizárólag az Igénybevevő, illetve az Adatkezelő rendelkezik hozzáféréssel.
c) A Honlapra történő belépéstől számítva az Igénybevevő tevékenysége (különösképpen az általa megtekintett oldalak), valamint számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – az Igénybevevő számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. A fenti adatokat a rendszer automatikusan naplózza. A naplófájlok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, azokhoz kizárólag az Adatkezelő férhet hozzá.
d) A Honlapon regisztrált Igénybevevők jelszavait az Adatkezelő kódolt formában tárolja; elfelejtett jelszó esetén a jelszó Igénybevevő részére történő újbóli megküldésére nincs lehetőség, kizárólag annak módosítására. A jelszó módosítását az Igénybevevő kezdeményezheti a Honlapon található jelszó emlékeztető segítségével. Új jelszó létrehozására vagy módosításra kizárólag az Igénybevevő jogosult. A fentiekre tekintettel az Adatkezelő a jelszólétrehozásra és módosításra irányuló szóbeli, vagy írásbeli kéréseket megtagadja.

Az Adatkezelés célja
a) Az Igénybevevő által megadott Adatok esetében az Adatok kezelésének célja az Igénybevevő jogosultságának ellenőrzése.
b) Az Adatokat az Adatkezelő statisztikai célokra, továbbá email értesítések, hírlevelek küldésére felhasználhatja, melyhez az Igénybevevő hozzájárul. Az Adatok ilyen célú felhasználását az Igénybevevő – a hírlevélről történő leiratkozással – megtilthatja.

c) A Honlap használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő Adatok esetében az Adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.

Az Adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a Személyes Adatokat nem használja, az Igénybevevő Személyes Adatait Harmadik Személynek kizárólag az Igénybevevő előzetes és tájékozott Hozzájárulása esetén adhatja át. A jelen pontban szabályozottak nem vonatkoznak az esetleges, törvény alapján kötelező Adattovábbításokra.

Az Adatkezelés időtartama
a) Az Adatkezelő jogosult az Igénybevevő Adatait kezelni, amíg az Igénybevevő regisztrációja törlését nem kezdeményezi a Szolgáltatónál, mint Adatkezelőnél. A törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül az Adatkezelő a Személyes Adatok törlését megkezdi. Az Adatkezelő az adatbázisból kizárólag az Igénybevevő Személyes Adatait törli, az Igénybevevő, mint felhasználó tevékenysége nem tartozik a törlés hatálya alá. Az Igénybevevő által a Honlapon folytatott tevékenység naplófájljai a Személyes Adatok törlését követően névtelenül és azonosíthatatlanul az adatbázisban maradnak, amely kizárólag statisztikai célokat szolgál. A Személyes Adatok törlése után a törlés visszavonására, korábbi adatok helyreállítására az Adatkezelő lehetőséget nem biztosít.
b) Amennyiben az Igénybevevő jogellenesen, megtévesztően használ Személyes Adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor a Honlap Felhasználási Feltételekben biztosított módon az Adatkezelő - a regisztráció törlésével egyidejűleg - Igénybevevő valamennyi Személyes Adatát a tudomásszerzést követően haladéktalanul, az Igénybevevő előzetes értesítése nélkül, azonnal törölheti.
c) Az Adatkezelő a jelen ÁSZF 7. fejezetében meghatározottak szerint átmenetileg korlátozhatja az Igénybevevő működését a Honlapon. Ez esetben Személyes Adat törlésére nem kerül sor.

A Személyes Adatok törlése
Az Igénybevevő Személyes Adatainak törlésére irányuló igényét elektronikus levélben az „info@pcarena.hu” címre köteles eljuttatni. Az Adatkezelő a törlési igény beérkezésétől számított 5 (öt) munkanapon belül törli a Személyes Adatokat. Törlés esetén a törölt Személyes Adatok nem állíthatóak helyre.

Személyre szabott reklámok/tartalmak
a) A Szolgáltató – az Igénybevevő hozzájárulásával - napi rendszerességgel küldhet ki olyan ajánlatokat, hírleveleket, értesítéseket, amelyek a regisztrált Igénybevevők tájékoztatását szolgálják. A kimenő, értesítő levelek, ajánlatok személyre szabott ajánlatnak minősülnek, amelyek érvényességüket vesztik a megadott határidőn túl, továbbá ha a meghirdetett Termék készlete kimerül. A hírlevél küldő rendszerről az Igénybevevő előzetes értesítés nélkül – a hírlevélről történő leiratkozással – leiratkozhat, amellyel a Honlapról küldött tájékoztatók, hírlevelek küldését megtilthatja.
b) A Szolgáltató kizárólag regisztrált email címekre küld hírlevelet, megvásárolt vagy egyéb forrásból megszerzett vagy összegyűjtött email címeket hírlevél küldésre nem használ fel. A Szolgáltató – figyelemmel a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. 6. § (1) bekezdésének rendelkezésére - hírlevelet kizárólag abban az esetben küld természetes személy által létrehozott email címre, amennyiben a hírlevél címzettje ahhoz előzetesen egyértelműen és kifejezetten hozzájárult.

Adatbiztonsági intézkedések
Az Adatkezelő a Személyes Adatokat Magyarország területén a RackForest Kft (székhelye: 1116 Budapest, Sáfrány utca 6.; telephelye: 1108 Budapest, Kozma utca 2.; cégjegyzékszáma: 01-09-914549) szervertermében telepített, portaszolgálattal, zárt láncú video megfigyelő rendszerrel, aspirációs tűzjelző rendszerrel biztosított illetve 24 órás őrzéssel védett szerveren tárolja.

Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége
Az Adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy jelen Adatkezelési Szabályzatot az Igénybevevő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Az Igénybevevő a Szolgáltatás Adatkezelési Szabályzat módosításának hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított Adatkezelési Szabályzatot.

Az Igénybevevő jogai Személyes Adatai kezelésével
kapcsolatban

a) Személyes Adatai kezeléséről az Igénybevevő tájékoztatást kérhet. Az Adatkezelő tájékoztatást nyújt az Igénybevevőnek az általa kezelt Személyes Adatairól, az Adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az Adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az Adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az Igénybevevő Adatait. A tájékoztatás iránti kérelmet elektronikus levélben az info@pcarena.hu címre kell eljuttatni, amelyre az Adatkezelő 8 (nyolc) munkanapon belül választ ad.

b) Az Igénybevevő kérheti Személyes Adatai törlését, a jelen Adatkezelési Szabályzatban meghatározottak szerint.

Jogérvényesítési lehetőségek
Az Igénybevevő jogérvényesítési lehetőségeit a 2011. évi CXII. törvény (Adatvédelmi törvény), valamint a Ptk. rendelkezései alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az alapvető jogok biztosának segítségét is (Alapvető Jogok Biztosának Hivatala,1051 Budapest, Nádor utca 22., Levélcím: 1387 Budapest Pf. 40.)
Cookie kezelés

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ. A süti egy betűkből és számokból álló kisméretű szövegfájl, melyet a számítógépen tárolunk, amennyiben az a felhasználó részéről engedélyezett.
Ezek a sütik segítséget nyújtanak nekünk abban, hogy az oldal megtekintése és használata során meg lehessen különböztetni az egyes felhasználókat, ez alapján minél teljesebb élményt próbáljunk meg biztosítani, illetve segít a weboldal további fejlesztésében, tökéletesítésében.

A sütik engedélyezése nem kötelező, azt az internetböngészőben bármikor blokkolni illetve tiltani lehet, azonban a weboldal bizonyos részeinek használatához illetve a teljes felhasználói élményhez szükség lehet rá.

Az oldal használatával az alábbi sütiket használjuk:

Nélkülözhetetlen süti: ez elengedhetetlen a weboldal megfelelő működéséhez.Olyan sütiket tartalmaz például, amelyek lehetővé teszik, hogy helyes oldalakra lépjen, ha a weboldal működését illetően frissítést hajtunk végre.

Működéssel kapcsolatos sütik: Az ilyen sütik segítenek a specifikus funkciók engedélyezésében az oldalon, hogy növelni tudjuk a látogatói élményt, például azáltal, hogy megjegyzik a preferenciákat, beállításokat, észlelik, ha egy szolgáltatást korábban már a figyelembe ajánlottunk.


Letöltés:
Általános Szerződési Feltételek
Társadalmi felelősségvállalás
Minősítéseink
A PC Aréna rendszeresen támogat Alapítványokat, vásárlásaival őket is segíti!
Minőségünk tanúsítványai

Transzplantációs alapítvány
Újraszervezés Alapítvány
Gyermekétkeztetési Alapítvány
Facebook
Térkép
Információk
Copyright © 2000-2017 PC Aréna Kft Minden jog fenNtartva!